COMARCA
- Alcanó

Els Agents Rurals troben quatre cadells de gos abandonats a Alcanó

L'Ajuntament aprofita el fet per conscienciar a les xarxes socials sobre el no-abandonament d'animals

Agents rurals han trobat aquest matí quatre cadells de gos abandonats en una caixa de cartó a l'encreuament de la pista que va cap al Cogul, al terme municipal d'Alcanó.
Davant d'aquest fet, des de l'Ajuntament s'ha emès un comunicat a través de la seva pàgina de Facebook on recorden alguns consells a l'hora de tenir animals de companyia.


Consells:

  • La decisió de tenir un animal s'ha de prendre en família i repartir les diferents tasques i responsabilitats entre tots els membres.
  • Està informat i decidir quin tipus d'animal és el que s'adapta millor a les nostres necessitats, gustos, estil de vida i mida de la llar: gos, gat o un altre tipus de mascota; mascle o femella; cadell o adult; en el cas de gossos, mida petita, mitjana o gran...
  • Ensenyar l'animal, sobretot en el cas dels gossos, les ordres bàsiques d'ensinistrament. D'aquesta manera, la convivència serà més fàcil i gaudirem molt més de la companyia del nostre animal.
  • Demanar consell al veterinari sobre l'esterilització per exercir no només una tinença responsable, sinó també una 'paternitat responsable', i evitar d'aquesta manera naixements no desitjats.