CULTURA

Premi Recercat per al Centre d'Estudis de les Garrigues

Organitzat per l'Institut Ramon Muntaner, es lliura aquest dissabte a Reus.

El CEG va celebrar la seva darrera assemblea general aquest mes de març. (foto: CEG).

El Centre d’Estudis de les Garrigues (CEG) rebrà aquest dissabte, 29 d’abril, el premi Recercat 2017 com a reconeixement a la tasca duta a terme en favor de la cultura i els estudis locals i comarcals. Organitzats per l’Institut Ramon Muntaner, els guardons fan èmfasi al fet que “aquestes entitats funcionen gràcies a persones, que en la majoria dels casos s'hi dediquen amb entusiasme de manera voluntària”. En aquest sentit, també hi ha una modalitat per premiar persones concretes, que aquest any són Joaquim Mallafré i Josep Vicent Frechina, escollits ex aequo.

El Premi Rercecat arriba a la 12a edició i es lliurarà a la sala d'actes del Centre de Lectura de Reus, en el marc de la Jornada de Cultura i Recerca Local i estarà presidit pel conseller de Cultura de la generalitat, Santi Vila.

Des del Centre d'Estudis de les Garrigues s’agraeix “a tota la gent que un moment o altre, al llarg d'aquests quinze anys, han participat de les nostres activitats, amb especial menció als membres fundadors de l'associació, passant pels antics i actuals membres de la Junta Directiva, i a els col·laboradors, ja sigui a nivell personal com institucional, que al llarg d'aquests anys en han ajudat en la tasca de difusió de la cultura, la història i el patrimoni de la comarca”.