COMARCA
- Les Borges Blanques

Les paelles tornen a ocupar el Terrall

Aquest diumenge, 11 de juny, arriba a les Borges el 26è concurs de paelles, organitzat per l'associació Amics del Terrall.

(foto: Xavi Minguella)

L'associació Amics del Terrall ha organitzat per aquest diumenge 11 de juny el concurs de paelles que fa cada any, des d'en fa 26, al cèntric passeig de les Borges Blanques. Com sempre, les colles participants cuinen la paella al carrer adjacent, en lliuren una mostra al jurat i es distribueixen per taules ornamentades dins el passeig, sota l'ombra dels plàtans.

Els premis reconeixeran la millor paella, la taula més ben ornamentada i la colla més jove, però enguany se n'introdueixen dos més, segons avança Ràdio les Borges: un a la participació i un de sorpresa. Els membres del jurat seran aquest any quatre persones relacionades amb el món artístic local. En una entrevista a l'emissora municipal, el president dels Amics del Terrall, Josep Domènech, explica que facilitaran diferents bosses a les colles per tal que recullin la brossa selectivament. La jornada arrencarà a les 11 del matí.