L'F.C Borges estrena himne

Foto: J.M.M

Amb motiu de la celebració del centenari del Futbol Club Borges el passat 15 d'agost, l'entitat esportiva va aprofitar l'ocasió per presentar el que ja és el seu himne oficial. La música i la lletra ha anat a càrrec del borgenc i també col·laborador del SomGarrigues, Joan Maria Morlans i la gravació, mescla i masterització s'ha fet al mateix estudi de l'autor, Masterlands Studio.

Escolta’l aquí: Himne oficial del F.C Borges


Com a particularitats, aquest himne, compta amb una lletra que parla sobre diversos elements característics de les terres garriguenques i en especial de Les Borges Blanques. També s'ha volgut fugir dels himnes típics, per això l'han creat amb un ritme més modern, pensat perquè pugui perdurar en un futur i amb l'objectiu d'animar tota l'afició i l'equip.


L'himne, que té una durada d'un minut i 36 segons, està elaborat amb un estil rapejat, on, a part de la veu, que la posa Morlans, també ha comptat amb la participació de Nerea Català i Laia Noguera, del cor borgenc Eurídice; Josep Rosselló del cor, també borgenc, Garrampem i amb Gerard Bellmunt, per fer els cors de l'himne. Aquest cor representa simbòlicament tota l'afició del club. Així, doncs, hi ha dues parts destacades en aquesta composició, una primera part és la cantada i que conté la lletra de l'himne on es parla de la història del club, de l'equip, dels jugadors i dels valors i una segona part on guanya més pes la música i el cor i està destinada a motivar als jugadors i a l'afició per obtenir un bon resultat en el partit.