COMARCA
- Torrebesses

Torrebesses convoca una 'trencada d'ous per la democràcia'

La plataforma Torrebesses per la Democràcia organitza una jornada de participació ciutadana aquest diumenge 17. Entre altres activitats, es farà un remenat amb els ous que porti la gent.

La plataforma Torrebesses per la Democràcia, creada recentment per promoure la participació ciutadana, ha organitzat una jornada reivindicativa aquest diumenge, 17 de setembre, que inclou una curiosa activitat: una “trencada d’ous per la democràcia”, en clara referència a la denúncia i processament judicial que va rebre el regidor de Vic Joan Coma per haver expressat que “per fer la truita cal trencar els ous”. Torrebesses per la Democràcia convida tothom “que tingui ous” a portar-ne i fer un gran remenat, que s’acompanyarà amb vi de Batea, una menció indirecta, també, a la proposta de l’alcalde d’aquesta població de la Terra Alta d’annexionar-se a Espanya en cas que Catalunya assoleixi la independència.

La jornada començarà a les cinc de la tarda amb una cercavila, des de la plaça de la Vileta, del grup de grallers El Drac, de Puigverd de Lleida. Seguidament, a la plaça dels Pagesos, un jubilat del poble lliurarà una estelada a un grup de nens i nenes i, en comitiva, s’anirà al Tossal del Gort, on s’hissarà la bandera. A les set hi haurà la trencada d’ous.