LLEURE
- Sunyer

‘Carrollets’, el nou festival per a la infància

Sunyer prepara pel dissabte 23 de setembre tota una jornada d’espectacles i activitats per a la canalla, amb la intenció de consolidar-se i repetir-ho cada any. Hi actuaran quatre companyies, entre les quals les garriguenques La Cremallera i JAM.

(foto: arxiu)

L'Ajuntament de Sunyer i entitats del poble, en col·laboració amb el Departament de Cultura i la Diputació de Lleida, preparen una diada d'activitats per a la infància el proper dissabte 23 de setembre. Sota el nom de "Carrollets", s'ha programat l'actuació de quatre companyies d'espectacles, dos de les quals garriguenques (els arbequins La Cremallera i l'aufesí JAM), juntament amb Xip Xap i Sidral. Dues actuaran al matí i dues a la tarda.

Durant la jornada, que arrencarà a les 11 del matí i s'allargarà fins al vespre, també s'instal·larà un sorral gegant a la plaça del poble per als més petits i hi haurà activitats complementàries, com la visita que farà l'AMPA de l'escola pels indrets de més interès del nucli urbà a primera hora de la tarda. L'organització està tancant el dinar, ja sigui portant food trucks, ja sigui amb una cassola popular.

Intenció de repetir

L'Ajuntament ha concebut la iniciativa amb la idea que no quedi aquí i que es pugui repetir anualment. "Aquest serà el primer any i veurem com va, però la intenció és que ho poguem consolidar en els propers", explica Marcel Campanera, regidor al consistori. El 26 d'agost, l'Ajuntament va convocar una reunió per presentar la idea i recollir propostes i voluntaris. D'allí va sortir, per exemple, el nom, que fa referència al nom amb què es coneix popularment la gent de Sunyer.