LLEURE
- Les Borges Blanques

Mascotes Borges es fa, finalment, aquest diumenge

Tallers, exhibicions i concursos en la cinquena edició d'aquesta fira, inicialment prevista per l'1 d'octubre.

(foto: Aj. Borges)

Les Borges Blanques celebra aquest diumenge, 8 d'octubre, al matí la 5a edició de Mascotes Borges, el certamen dedicat principalment al món dels gossos de companyia. L’organització ha programat curses infantils al circuit de canicross, concurs de bellesa canina, exhibicions de ponis i cans, així com tallers d'agility i de perruqueria canina. L'edició d'enguany també comptarà amb vuit expositors dedicats als sectors de la veterinària, perruqueria canina, ensinistradors, botigues de venda i espectacles eqüestres.

La jornada, organitzada per l'Ajuntament de les Borges i empreses del sector, es farà entre les 10 del matí i les 2 del migdia a l'hort del Rabasser i es tornarà a oferir la possibilitat de censar les mascotes dels assistents durant tot el matí. El tret de sortida comença amb les inscripcions, que es poden fer allí mateix, al concurs de bellesa canina i el taller d'agility, a càrrec de Borgescan. Simultàniament, es durà a terme el taller de perruqueria canina a càrrec de Ca.net i la jornada continuarà amb la cursa infantil de canicross, a càrrec de la Clínica Veterinària BorgesVet; en ambdues activitats, només per participar-hi ja hi haurà obsequi.

A les 11 hores hi ha previst el concurs popular de bellesa canina, on es valorarà el comportament de les mascotes, per continuar amb l'exhibició del poni "Digues mediala", a càrrec de Caballos Mediala. A les 12.30 hores, hi ha prevista l'exhibició canina d'obediència, rastre i protecció, a càrrec de Borgescan, que donarà pas a l'entrega de trofeus i a la cloenda.