COMARCA
- Els Omellons

Fotografien un ovni als Omellons

L'ovni es va aturar a uns 150 metres del campanar

Un veí dels Omellons, J.C. de 35 anys, ha fotografiat aquest cap de setmana de Nadal un objecte volador no identificat que sobrevolava el poble. El veí, que per qüestions de seguretat vol mantenir el seu anonimat, assegura que va veure l’aparell mentre fotografiava la població la diada de Nadal. “L’objecte es movia a gran velocitat però de sobte es va aturar a uns 150 metres del campanar”, assegura. De fet, va ser llavors quan J.C., presa de la por, va aprofitar el moment per fotografiar l’UFO (vegeu imatge).
El veí assegura haver anat a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de les Borges, lloc on no van donar credibilitat al succés. No obstant, el Centre d’Estudis Interplanetaris (CEI) ha programat una trobada pel proper 1 de gener per tal d’intentar esbrinar la veracitat dels fets.
Cal recordar que el febrer de l’any 2000 un succés semblant va atemorir la població. Llavors un pagès de la població va detectar com al seu camp d’ordi van aparèixer dos cercles concèntrics d’uns 25 metres de diàmetre. En aquella ocasió, es va suposar que havia estat una malifeta d’algun vàndal. Ara ja són dues les vegades que han aparegut símptomes de vida extraterrestre, la ciència tindrà l’última paraula.