CARRETERES
- Llardecans , Maials

Mor una persona en un xoc a un dels encreuaments de la C-12 a Llardecans

La víctima, veïna del poble, creuava la carretera amb el seu vehicle quan ha estat envestida per un altre que venia de Maials.

Un home ha mort aquest migdia en un accident de trànsit que s’ha produit a la carretera C-12, en una de les entrades de Llardecans, la que dóna a la Bassa Nova. La víctima, veïna del poble, creuava la via quan el seu vehicle ha estat envestit per un altre que venia de Maials, el conductor del qual, maialenc, ha resultat ferit lleu.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a 2/4 d’una del migdia i el Servei d’Emergències Mèdiques hi ha enviat un helicòpter medicalitzat i una unitat.

Via conflictiva
Aquest no és el primer accident que es registra a aquesta carretera ni la primera víctima mortal. Anteriorment, ja hi ha hagut sinistres mortals a Llardecans, Sarroca o Alfés. L’anomenat Eix de l’Ebre és una via en bon estat, on les velocitats sovint són elevades i els nombrosos encreuaments que hi ha fa que augmentin les probabilitats de sinistres. L’entrada i sortida als pobles del costat de la C-12 és, en tots els casos, mitjançant rotondes obertes. Actualment, s’està treballant precisament en l’eliminació d’aquestes a Alfés, on es faran les primeres rotondes tancades que hi haurà entre Àger i Móra la Nova.