Carlos Gibert, nou president comarcal d'ERC

L'alcalde de la Granadella relleva l'albagesenc Albert Donés, que ho era des del 2012. Completen la permanent Salvador Noguera, Albert Valero, Gemma Farré, Ramon Solé, David Caselles, Montse Casals i Josep Cunillera.

L'alcalde de la Granadella, Carlos Gibert, ha estat escollit per la militància comarcal d'ERC com a nou president del partit a les Garrigues, en una assemblea que va tenir lloc el passat 1 de març a les Borges Blanques. La de Gibert era l’única candidatura que es va presentar i relleva, així, l’albagesenc Albert Donés, que representava els republicans a la comarca des del 2012.

Completen la permanent garriguenca Salvador Noguera com a secretari d’Organització, Albert Valero com a secretari de Finances, Gemma Farré com a secretària de la Dona, Ramon Solé com a secretari de Política Municipal, David Caselles com a secretari de Medi Ambient i Territori, Montse Casals com a secretària d’Imatge i Comunicació i Josep Cunillera en tant que portaveu del grup d’ERC al Consell Comarcal.