COMARCA
- La Granadella

La Granadella es bolca amb els familiars dels presos polítics

Diverses entitats organitzen dues jornades solidàries per recaptar fons, una aquest dissabte 31 de març i una altra el 28 d’abril.

Aquest dissabte, 31 de març, l'associació Música d'Arrel, junt amb el Casino, la Llar de Jubilats i l'associació de dones El Roure, han organitzat una xocolatada popular i jocs amb la caixa "JugaFusta" a la plaça de la Vila amb l'objectiu de mostrar el seu rebuig a la repressió política dels darrers temps i el suport a totes les persones que han estat empresonades i a les seves famílies. Per això, tots els diners recaptats es destinaran a l'Associació Catalana pels Drets Civils, formada per familiars dels presos.

I a la mateixa associació anirà el 90% dels diners recaptats en una altra jornada solidària, organitzada per a més endavant, el 28 d'abril, per l'Assemblea Nacional Catalana i el Comitè de la Defensa de la República (CDR) del Segrià Sud i les Garrigues Altes. El 10% restant serà per a la caixa del CDR. La jornada durarà matí i tarda i inclou esmorzar, batucada, bitlles, dards, jocs de fusta, cantaires, vermut, dinar i actuació musical amb Josep M. Cantimplora (Titot). S'hi presentarà, també, el llibre "Els fets de l'1 d'octubre", de Pagès Editors, i hi farà una xerrada el diputat al Parlament Ferran Civit. Tots els actes del 28 d’abril tindran lloc a l'ermita de Sant Antoni.