LLEURE
- L'Albi

La previsió meteorològica obliga a fer alguns canvis en la quarta edició de FirAlbi

Té lloc aquest diumenge, 8 d'abril. Les activitats es traslladen al poliesportiu i se suspèn la ruta de motos clàssiques, que sí que s'exposaran al recinte.

(foto: Xavi Minguella)

Aquest diumenge, 8 d’abril, té lloc la quarta edició de FirAlbi, un certamen eminentment de productes artesans de proximitat i de maquinària agrícola organitzat per l'Ajuntament però amb diverses activitats complementàries, en què aquest any destaca la primera trobada de motos Vespa i altres models clàssics. Aquestes, a part de restar exposades durant un parell d'hores, havien de fer un recorregut cap al Vilosell, la Pobla de Cérvoles i Cervià, però la previsió de possible pluja l’ha fet suspendre. Es podran veure, això sí, exposades al poliesportiu, on es traslladaran la majoria d’activitats.

Si el temps ho permet, s'han organitzat també els Tres Tombs amb cavalls, com es va començar a fer en l'última edició, una exposició de tractors i, a la tarda, gimcana eqüestre. Durant el matí hi haurà esmorzar de brasa per als assistents i, al migdia, un dinar popular de cassola de tros o, si es vol, menú especial per a l'ocasió al restaurant Ca la Margarida.