LLEURE
- Arbeca

Torna el mercat medieval d'Arbeca

L’any passat es va fer a mitjans de febrer i aquesta segona edició s’ha traslladat a la primavera, ara amb el nom de Mercat Medieval del Duc.

(foto: Xavi Minguella)

El cap de setmana del 7 i 8 d'abril es torna a celebrar a Arbeca el mercat medieval, ara anomenat Mercat Medieval del Duc (amb referència als ducs de Cardona que habitaven l'antic castell de la població), que dona continuïtat, així, a la iniciativa encetada l'any passat per l'empresa Musical Sport Teatre, el grup d'animació La Cremallera i l'Ajuntament. A diferència de l'any passat, que va tenir lloc a mitjans de febrer, aquesta vegada es farà unes setmanes més tard, ja entrada la primavera.
De manera semblant a l'any passat, hi haurà espectacles d'animació, de foc, personatges fantàstics, cercaviles, ballarines i músics, així com mercaders, artesans i contacontes, tot i que falta per definir la programació detallada. Tot plegat transcorrerà al nucli històric d'Arbeca, on es conserva part de l'entramat medieval. És probable, fins i tot, que s'ampliï l'espai de l'any passat. En aquella primera edició, el consistori va destacar la nombrosa assistència de públic i l'impacte econòmic als comerços de la població i ja va anunciar que pensava a repetir l'experiència de cara al 2018.