- Les Borges Blanques

L'INS Josep Vallverdú serà subseu de l'Escola Oficial d'Idiomes

El curs que ve s'hi estrenaran classes de segon i tercer curs d'anglès en horari de tarda.

L’institut Josep Vallverdú, de les Borges Blanques, serà subseu de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Lleida el curs que ve, 2018-2019, amb la impartició de classes de segon i tercer d’anglès en horari de tarda per a majors de 16 anys. Està previst, però, que l’oferta tingui continuïtat fins a finalitzar la totalitat dels nivells que ofereix l’EOI. Les Borges se suma, així, a altres subseus de la província, com les que ja hi ha a Balaguer, Tremp o Vielha, on es fan classes de tercer, quart i cinquè. 

Els grups podran tindre un màxim de 30 alumnes, amb un docent per a cada grup. Al mes de setembre s’obriran les preinscripcions i les classes començaran una setmana després de l’inici del curs escolar a Catalunya i duraran fins al mes de juny.

Desplaçament a Lleida
Fins ara, per ser alumne de l’EOI s’havia d’anar a Lleida, cosa que amb la nova oferta educativa podrà fer-se a les Garrigues, demoment per als dos curs anunciats. A l’acte de presentació, fet ahir a l’Ajuntament de les Borges, es va explicar que l’oferta s’havia consensuat amb els centres privats d’idiomes presents a la capital garriguenca. A l’acte hi van assistir el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, la directora de l’INS Josep Vallverdú, Antonieta Bernat, la directora de l’EOI de Lleida, Sole Sebastià, l’alcalde de les Borges, Enric Mir, regidors del PDeCAt i ERC, i el president del Consell Comarcal, Antoni Villas.