CARRETERES
- Vinaixa

Una sortida de via a l'N-240 acaba sense ferits

L'accident ha tingut lloc aquest dilluns a la tarda, al terme de Vinaixa, molt a prop d'on al setembre va morir un jove.

(foto: P.V.)

Una persona ha resultat il·lesa en un accident que hi ha hagut a quarts de cinc d’aquesta tarda a la carretera N-240, quan un vehicle que circulava en direcció Tarragona ha sortit de la via. Al lloc dels fets, al quilòmetre 58, s’hi han desplaçat dotacions de Mossos, Bombers i el SEM, però no ha fet falta traslladar cap persona a l’hospital. 

Fa vuit mesos, quasi al mateix punt hi va haver un sinistre molt més greu, en aquell cas un xoc frontal entre un camió i un turisme, que va acabar amb la vida d’un noi de les Borges Blanques. El gener d’enguany, a la mateixa zona va resultar ferit el conductor d’un tractor després que un camió hi topés.

Aquest tram de carretera entre les Borges i Montblanc no està inclòs al projecte d’autovia que té pressupostat el Ministeri de Foment, que es limita al tram entre Lleida i les Borges. Per a la resta, hi ha un principi d’acord amb la Generalitat per desviar obligatòriament els camions a l’autopista AP-2 i aplicar-los descomptes en el peatge.