COMARCA

El grup Kapritxo presenta el seu primer disc

"Plou sobre mullat" consta d’onze temes, gravats sota el segell discogràfic de Coopula Editorial i amb l’empemta d’una campanya de micromecenatge.

Kapritxo, el grup musical format per membres de les Garrigues i el Pla d’Urgell, ja té el primer disc, titulat “Plou sobre mullat”, després d’haver acabat amb èxit la campanya de micromecenatge iniciada a l’abril per poder enllestir el treball. Ara, el grup presenta el disc amb dos concerts: el 23 de juny a Aitona, al concert Ancesa Jove, com a teloners de La Fuga i l’endemà 24, al Cafè del Teatre de Lleida.

Kapritxo el formen Sergi Poch (Juneda) a la veu i guitarra, Adrià Vallés (les Borges Blanques) al baix, Jordi Torradeflot (l'Espluga Calba) a la marimba i percussions, Dani Badia (Ivars d'Urgell) a la guitarra elèctrica, Mireia Poch (Juneda) al saxo tenor, Joel Zamora (la Floresta) a la trompeta i Toni Rodríguez (Ivars d'Urgell) a la bateria.

El grup es va crear el 2016 i va iniciar la gravació del disc a finals de 2017, amb un estil que barreja cultures musicals d'arreu del món i fusiona reggae, ska, cúmbia, rumba i calypso, entre d'altres. Per a l'elaboració del disc s'ha comptat amb la col·laboració del productor musical David Garcia (Bongo Botrako), Kelly Isaiah (Koers) i la Bandarra Street Orkresta.