CARRETERES
- Tarrés

Quatre ferits en un accident a l'N-240, a Tarrés

El sinistre ha estat en sentit Tarragona i hi hauria tres cotxes implicats. El SEM hi ha enviat tres unitats i helicòpter medicalitzat.

Aquesta tarda, a quarts de quatre, hi ha hagut un nou accident a la carretera N-240, aquesta vegada a l’alçada de Tarrés, poc després del restaurant El Parador. Segons les primeres informacions, un vehicle que circulava en sentit Tarragona ha sortit de la via al tram on hi ha doble carril de pujada, però alguns testimonis parlen de tres cotxes implicats.

El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) hi ha enviat tres unitats i un helicòpter medicalitzat. D’entrada, hi hauria quatre persones ferides, però se’n desconeix la gravetat. També hi treballen dues unitats de Bombers i els Mossos d’Esquadra estan donant pas alternatiu. 

Aquest tram, fronterer amb la Conca de Barberà, no està inclòs a la reivindicació que fa la plataforma Prou Morts a l’N-240 de transformar la carretera en una autovia entre Lleida i les Borges. Sí que es podria beneficiar de l’alliberament de l’autopista AP-2, que va paral·lela. El govern espanyol ha anunciat recentment la no renovació de concessions a les autopistes de peatge. En el cas de l’AP-2, això seria l’any 2021. Entitats i partits de la zona fa temps que reclamen el rescat immediat d’aquesta via d’alta capacitat.