COMARCA
- Juncosa

Veïns de Juncosa aconsegueixen bloquejar i retenir uns lladres "in fraganti"

Gràcies a la comunicació a través del canal de Telegram del municipi, una dotzena de veïns es van desplaçar fins a la granja on hi havia els lladres i van aconseguir retindre’ls fins que van arribar els Mossos d’Esquadra.

La furgoneta sota sospita bloquejada a l'espera de l'arribada dels agents de l'autoritat Foto: R.S

La suma entre la cooperació ciutadana i les noves tecnologies va aconseguir frustrar ahir un possible robatori en una granja de Juncosa. Pels volts de les dos del migdia, una veïna va comunicar a través del canal de Telegram del poble que un home i una dona de mitjana edat al volant d'una furgoneta Peugeot Partner de color gris havia estat vista rondant diverses propietats al voltant del municipi. A través de la mateixa xarxa social van localitzar el vehicle en una granja prop del nucli urbà i, de forma immediata, una dotzena de veïns es van desplaçar amb els seus cotxes particulars fins a l'explotació bovina per tal de bloquejar-los la sortida.

Els lladres, que van ser enxampats "in fraganti" quan havien carregat una bateria de cotxe, van reconéixer els fets. Llavors, els veïns van avisar els Mossos d'Esquadra, que van desplaçar una patrulla fins al municipi per tal de fer-se càrrec de la situació. Com que el valor del furt no era gaire elevat es va decidir no presentar cap denúncia. Els veïns sospiten que la parella feia tasques de localització de material susceptible de ser robat, ja que en les darreres setmanes s’han produït uns quants furts en diverses explotacions ramaderes del municipi.