COMARCA
- Les Borges Blanques

Mor un nen en una piscina a les Borges

Tenia 7 anys i participava a les estades esportives que es feien en un club de tennis.

(foto: Ràdio les Borges)

Un nen de 7 anys ha mort aquest migdia a la piscina del Club Tennis Borges, per circumstàncies que encara no han transcendit. La víctima, natural dels Omellons, participava a les activitats de les estades esportives que es fan al recinte durant l’estiu i, de moment, es desconeix el motiu de la defunció.

Els primers serveis sanitaris a arribar al lloc han estat personal del CAP de les Borges, als que posteriorment s’han afegit dotacions del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), helicòpter inclòs, Policia Local i Mossos d’Esquadra, que han rebut l’avís a tres quarts d’una, però els intents de reanimació no han pogut evitar la mort del nen.

Dol als Omellons, Arbeca i les Borges
Amb motiu del tràgic succès, l’Ajuntament dels Omellons ha aprovat en un ple extraordinari d'urgència d'aquesta tarda decretar tres dies de dol, de divendres a diumenge, durant els quals onejarà la bandera del municipi a mig pal i se suspendran totes les activitats oficials i de les piscines, que romandran tancades. El consistori ha posat els serveis municipals a disposició de la família i farà un minut de silenci en record del petit.

Per la seva banda, l'Ajuntament d'Arbeca, municipi del pare del nen i on aquest anava a l'escola, ha anunciat també un dia de dol per demà divendres. Igualment, l’Ajuntament de les Borges s’ha sumat a les mostres de condol i ha anunciat dol oficial per avui dijous i demà divendres, en què les banderes del consistori onejaran a mig pal amb un crespó negre. Fonts municipals indiquen que el Club Tennis Borges també tancarà tres dies i suspendrà totes les activitats.