LLEURE
- Sunyer

El segon Carrollets de Sunyer porta més companyies

La bona acollida de l’any passat, el primer que es feia aquesta jornada lúdica infantil i familiar, dona embranzida a la segona edició, que es fa el dissabte 22 durant tot el dia.

(foto: Aj. Sunyer)

L'Ajuntament de Sunyer torna a organitzar el festival Carrollets, una jornada d'espectacles familiars i activitats per a la canalla que tindrà lloc el dissabte 22 de setembre. Aquesta serà la segona edició de la iniciativa, organitzada per l'Ajuntament, i presenta el mateix format que l'anterior però ara amb més pressupost i més companyies. Si l'any passat se'n van contractar quatre, dues al matí i dues a la tarda, aquesta vegada són cinc, una de les quals farà doblet, de manera que hi ha un total de sis espectacles al llarg del dia, ja sigui de titelles, circ, cercaviles o teatre de carrer.

Tres s'estrenen a Sunyer
La Cremallera i Xip Xap repeteixen, els segons també amb un espectacle musical, ja que el 2017 van deixar molt bon regust de boca a l'organització en el que era l'actuació final de Carrollets. D'altra banda, com a companyies que s'estrenen a Sunyer hi ha Circ Vermut, que ve de programar-se al Teatre Nacional de Catalunya; Festuc Teatre, fundada el 2003 a Lleida, i la també lleidatana i veterana La Baldufa. L'èxit del primer any, en què hi va fer cap bàsicament gent del voltant, fa pensar que en el segon pot haver-hi un augment de l'assistència.

Activitats paral·leles
A més de les actuacions, Carrollets tornarà a instal·lar un sorral gegant a la plaça i hi haurà activitats complementàries organitzades per associacions locals. Tota la jornada és gratuïta, també el berenar amb fruita, excepte el dinar, per al qual calia apuntar-se abans del 19 de setembre.