AGRICULTURA
- Els Torms

Olicatessen iniciarà la campanya el 20 d'octubre amb una collita oberta

El molí d'oli ecològic dels Torms convida a veure com es cull l'oliva, com s'elabora l'oli, a tastar-lo i 'entendre una mica més aquest món'.

(foto: Molí dels Torms)

L’empresa Molí dels Torms, que comercialitza el seu oli ecològic sota la marca Olicatessen, és un dels que inicia la collita de l’oliva més aviat. Enguany ho farà el dissabte 20 d’octubre, pel qual ha programat una jornada de portes oberts en tot el procés d’elaboració, des del camp fins al molí, en què es podrà veure com es cull, com es fa, com es tasta, etc.

La jornada, que és gratuïta, començarà amb un esmorzar, s’anirà a les finques a collir i, cap a la una del migdia, el grup serà a l’almàssera veient, olorant i tastant l’oli recent extret. “Els assistents podran preguntar, veure, olorar, tastar, sentir i entendre una mica més d'aquest gran món de l'oli d'oliva verge extra”, expliquen. Tot i que l’activitat és gratuïta, l’aforament és limitat i cal reservar plaça a info@olicatessen.com o als telèfons 943 128 362 o 650 943 621 (o també per WhatsApp).