COMARCA
- Almatret

Podi garriguenc al campionat provincial de caça menor amb gos

Joel Moragues, de l'Albi, Abel Pérez, de Llardecans i Andreu Aresté, de Maials queden els tres primers classificats de la prova i aniran al campionat de Catalunya.

Joel Moragues, de l'Albi, Abel Pérez, de Llardecans i Andreu Aresté, de Maials, van ser els tres primers classificats, respectivament, al campionat provincial de caça menor amb gos que va tenir lloc el dissabte 27 d'octubre a Almatret, en una jornada marcada per la pluja i les condicions climatològiques adverses. La jornada va tenir lloc a l’Àrea Privada de Caça L-10.200, cedida per la societat de caçadors local.

La victòria va ser per al representant de la societat de caçadors de l' Albi, que va abatre 8 perdius i es va presentar al control a les 12:10h. El segon lloc va ser per al llardecanenc representant de la societat de caçadors de Lleida Abel Pérez, amb 3 perdius i 9 tords, que es va presentar al control a les 12:45h. Pel que fa al representant maialenc, va ser tercer amb 4 perdius i un tord abatuts i hora d'arribada a les 12:42h.

Ara, els tres garriguencs representaran la Federació de Caça de Lleida al campionat de Catalunya del 10 de novembre, que tindrà lloc a Figuerola del Camp (Alt Camp). L'any 2014, Pérez ja va aconseguir el títol català.