COMARCA
- Les Borges Blanques

Detecten bitllets falsos en dos comerços de les Borges

Un de 50 euros i un de 20 en dos establiments diferents i en pocs dies. La Policia Local insta els ciutadans a estar atents, sobretot en les proximitats de les festes de Nadal.

Una de les campanyes de la Policia Local per ensenyar a detectar bitllets falsos (foto: Aj. Borges)

Dues persones diferents han pagat aquests dies amb bitllets falsos en dos establiments de les Borges. Un va ser la setmana passada i l’altre ahir mateix, quan un individu va pagar en un bar amb un bitllet de 50 euros que era fals. En un dels casos, el comerciant se’n va adonar quan feia caixa i les càmeres de videovigilància han permès veure la persona en qüestió, tot i que no se’n sap la identitat. En l’altre cas, els responsables del local se’n van adonar al cap de pocs segons, van avisar la Policia Local i aquesta va poder identificar la persona després d’una cerca per la població, tot i que s’està pendent de si l’establiment posa denúncia o no.

Davant d’aquests fets, la Policia Local fa una crida als ciutadans a extremar les precaucions, especialment en les proximitats de les festes de Nadal, quan, segons els agents, s’incrementen les possibilitats que hi puguin haver més casos.