URBANISME
- Les Borges Blanques

Un carril bici unirà els centres educatius de les Borges

Va ser la proposta més votada al procés participatiu per decidir el destí de 50.000 euros del 2019 i és la que ha escollit l'Ajuntament per executar.

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha decidit, finalment, que de les tres propostes més votades en el procés participatiu per decidir la inversió de 50.000 euros del pressupost de 2019, farà la d'un carril bici que uneixi els col·legis Joan XXIII, Montserrat i INS Josep Vallverdú. Seran 2 km en total per carrers que eviten el centre de la població, i es preveu que, un cop fet l'estudi de mobilitat i una valoració tècnica i econòmica, s'executarà en un termini de dos mesos. 

Així ho han explicat aquest dimecres la regidora de Participació Ciutadana, Maria Fusté, i el gerent d’Urbanisme del consistori, Albert Quintillà, que han detallat que el traçat passarà pels carrers Bellavista, General Güell, Pere Mies, Onze de Setembre, Via Aurèlia, Comerç, Pere Calders, Dr. Trueta, Ramon Arrufat, Carrasco i Formiguera, l'Av. Jaume I i també arribarà fins al Centre d'Entitats i la Banqueta del Canal d'Urgell.