EQUIPAMENTS
- Les Borges Blanques

L'Ajuntament de les Borges destinarà 330.000 euros a reformar el Quiosc del Terrall

L'equip de govern ha aprovat el projecte i preveu executar-lo a principis del 2019.

(foto: Aj. Borges)

L'Ajuntament de les Borges ha aprovat en junta de govern el projecte de rehabilitació, reforma i ampliació del Bar Els Jardins-El Quiosc, situat al passeig del Terrall, per un import d’uns 329.567 euros. L'equipament, de 135 m2, es destina a servei de bar, gestionat mitjançant una concessió administrativa.

El Quiosc data dels anys 70, i des d'aleshores només s'hi han fet obres de manteniment. “Donada l'antiguitat de l'edificació i de les instal·lacions, el consistori ha decidit adaptar l'edifici a la normativa vigent, tant d'instal·lacions com de tancaments, i convertir-lo en un edifici eficient a nivell energètic”, expliquen fonts municipals. Al mes de juny, l’equip de govern ja va aprovar l’encàrrec de redcció del projecte a l’arquitecte Jordi Casals per 11.374 euros.

A més de la rehabilitació, la intervenció preveu ampliar la superfície útil de l'establiment per encabir més usuaris, “ja que es tracta d'unes instal·lacions molt utilitzades per la ciutadania de les Borges”, es diu. Ara, un cop aprovat el projecte, està previst que properament s'iniciïn els tràmits per licitar l'obra, que es preveu dur a terme a principis del 2019.