COMARCA
- Les Borges Blanques

L’Ajuntament de les Borges convoca cinc places de personal de neteja

Amb aquestes noves contractacions, el consistori disposarà de 10 persones dedicades específicament al servei de neteja.

(foto: Xavi Minguella)

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat la convocatòria de quatre places de netejador/a d'equipaments municipals i una de peó adscrit al servei de neteja viària en règim de personal laboral temporal. Les noves incorporacions serviran per cobrir dues places vacants per jubilació i per donar cobertura a tots els equipaments municipals, que s'han ampliat amb la incorporació del molí de Cal Gineret i del nou Centre d'Entitats. Amb aquestes noves contractacions, el consistori disposarà de 10 persones dedicades específicament al servei de neteja.

Durant el procés de selecció, a banda de valorar mèrits com la formació i l'experiència professional, es farà també una entrevista “per avaluar l'adaptabilitat de l'aspirant al context organitzatiu”, expliquen fonts municipals. D’altra banda, els aspirants hauran d'acreditar un nivell de català de suficiència, nivell A2.

Les persones que vulguin participar en alguns dels dos processos selectius hauran de presentar una sol·licitud en el termini de 20 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOP, que es produirà en els propers dies. Les sol·licituds s'han d'adreçar a l'alcalde i es podran trametre de manera presencial, a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores; a la seu electrònica de l'Ajuntament (requereix de firma digital) o a les oficines de Correus. Es poden consultar totes les bases al tauler d'edictes i a la pàgina web de l'Ajuntament (www.lesborgesblanques.cat).