- Les Borges Blanques

Una persona que treia llaços grocs a les Borges n'agredeix presumptament una altra que la gravava

El presumpte autor ja s’hauria encarat minuts abans amb una dona a la mateixa zona. L'any 2011 va anar a la candidatura de Ciutadans a Lleida per les eleccions municipals.

Una persona que aquest matí treia llaços grocs al passeig del Terrall de les Borges n’ha agredit presumptament una altra que gravava l’escena amb el mòbil. Quan el primer s’ha adonat que estava sent enregistrat, s’ha encarat a la víctima i, segons es dedueix de les imatges, li ha propinat un cop; després de dir “com surti al Facebook el denunciaré, fastigós de merda”, li n’hauria etzibat un altre, que li hauria fet caure la gorra a terra.

Alertada per altres ciutadans, una patrulla de la Policia Local ha anat al passeig i ha identificat l’agressor, resident en un municipi veí. Segons sembla, una estona abans ja s’hauria encarat amb una dona al mateix passeig.

L’autor de la presumpta agressió va anar a la candidatura de Ciutadans de Lleida a les eleccions municipals de l’any 2011 com a suplent de la llista que encapçalava Ángeles Ribes, actual regidora de la Paeria.