COMUNICACIÓ
- Les Borges Blanques

Critiquen la facturació del cap de premsa de les Borges per la Fira de l'Oli

La CUP qualifica de "bon negoci" que Èric López rebés 11.000 euros per a l'organització d'actes del certamen. En edicions anteriors, la xifra ha estat al voltant dels 10.500 euros.

La CUP de les Borges Blanques qualifica de "bon negoci" el contracte d'11.000 euros entre l'Ajuntament i el cap de premsa municipal, Èric López, per al servei d'organització de la Fira de l'Oli, aprovat dos dies abans de l'inici del certamen per una quantia d'11.000 euros. En un acord de junta de govern, es considera que "la gran quantitat d'actes que cal programar fa necessària la contractació d'una persona i/o empresa del sector" i es decideix adjudicar el servei a l’únic pressupost de què es disposa, el d’Èric López.

La xifra és semblant a la d’edicions anteriors de la Fira, que va ser de 10.600 euros tant el 2018 com el 2017, i se suma al servei de premsa habitual que desenvolupa el mateix Èric López i pel qual factura a l’Ajuntament 1.590 euros mensuals. A aquests cal afegir-hi, també, 530 euros per cada edició del butlletí municipal en concepte de supervisió i maquetació. López va començar a treballar per a l'Ajuntament de les Borges l'any 2011.