CULTURA
- Les Borges Blanques

El grup EnZeL presenta el seu segon disc, ‘Mel i llimó’, que sortirà el 15 de febrer

La formació, que compta amb la meitat dels integrants de les Borges, l’estrenarà en directe el 16 de febrer a la cafeteria Slàvia i el 27 d’abril al Foment de Juneda.

(foto: Xavi Minguella)

El grup EnZeL ja té enllestit el seu segon disc, Mel i llimó, que ha presentat en un acte per als mitjans de comunicació aquest divendres a la cafeteria Slàvia, de les Borges. Aquest segon treball ha estat enregistrat a Bucbonera Studios, de Caldes de Montbui, durant el juliol i l'octubre de 2018 i l'ha publicat el segell Discmedi, que ja va apostar per EnZeL el 2017, amb Capità Ibuprofè, el disc de debut de la formació. Un dels canvis més notoris del nou treball, que consta de 10 cançons amb una sonoritat més analògica que l'anterior, és a la veu, on s'ha incorporat el manresà Jos Racero. Com el primer, el disseny és obra de Binòmic (Xabi Villafranca).

EnZeL va néixer l'any 2015 i compta amb la meitat dels components de les Borges -Josep Pagès a la bateria, Toni Cambrodí a la guitarra i, més recentment, Roger Cornudella als teclats [v. SomGarrigues, 487]. A banda de la presentació als mitjans, la cafeteria Slàvia també acollirà el primer concert de presentació del disc, el proper 16 de febrer, una setmana després que hi actuï la cantautora vigatana Núria Graham. El 27 d’abril, EnZeL tornarà a la comarca per tocar al Teatre Foment de Juneda.