CARRETERES
- Sarroca de Lleida

Mor una persona en un accident de trànsit a la C-12, a Sarroca

En un xoc entre dues furgonetes en un dels accessos a la població on ja hi ha hagut altres accidents. La víctima és un home de 88 anys, veí de la mateixa població.

(foto: E.B.)

Un home de 88 anys ha mort i tres persones han resultat ferides en un accident que hi ha hagut aquesta tarda al punt quilomètric 121 de la carretera C-12, en un dels accessos a Sarroca, quan han xocat una furgoneta i un turisme. La víctima era el conductor de la furgoneta i era veïna de la mateixa població. Els ferits han estat traslladats a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Arran de la incidència, s'han activat dues patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, sis dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies, l'helicòpter i el Servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

No és la primera vegada que hi ha un accident a l’alçada de Sarroca de la C-12. En els últims set anys, de fet, hi ha hagut cinc víctimes mortals a aquesta zona, un dels punts que més n’acumula en el tram Lleida-Maials, on des del 2012 s’han registrat 16 morts per accident de trànsit, una xifra més elevada que la de la polèmica N-240 entre Lleida i Vinaixa.

L’estiu passat, la Generalitat va anunciar la construcció de cinc rotondes a la C-12, una de les quals a Sarroca. De moment se n’ha construït dues a les entrades d’Alfés.