'Caçat' un conductor per circular a 191km/h a l'N-240 prop de Tarrés

Un control de Mossos d'Esquadra enganxa el conductor, veí de Lleida, en un tram on la velocitat màxima permesa és de 90.

(foto: Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment el conductor d’un vehicle que dissabte circulava a 191km/h per la carretera N-240 a les Garrigues, concretament al tram entre Vimbodí i Tarrés. El conductor, veí de Lleida de 33 anys, ha estat denunciat com a autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

Els fets van passar a quarts de 4 de la tarda durant un control de velocitat que s'havia muntat a la carretera, al punt quilomètric 49.5, dins el terme municipal de Tarrés (Garrigues), quan els agents van detectar un turisme que circulaven a 191 Km/h en un tram de via on la velocitat màxima permesa és de 90. El denunciat haurà de comparèixer davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida quan sigui requerit.

Darrerament s’han denunciat diversos conductors per circular a velocitats molt superiors a la màxima permesa a l’N-240, com el conductor sorprès a finals de febrer quan anava a 180 km/h al terme de les Borges o el conductor d’una moto que circulava a 179 km/h. Just fa un any va ser “caçada” una furgoneta al mateix punt que ara a l’anar a 193 km/h.