CARRETERES
- Els Omellons

Una persona ferida lleu al topar amb el cotxe contra un mur als Omellons

L'accident ha tingut lloc poc abans de les 11 del matí, quan un vehicle que venia de l'Espluga ha xocat contra el mur d'una casa i un dels ocupants ha quedat atrapat.

Una persona ha resultat ferida lleu aquest dimecres en un accident a la carretera LV-2012, just a l’entrar al nucli urbà dels Omellons. El vehicle en què viatjava, que venia des de l’Espluga Calba, ha topat contra el mur perimetral d’una casa que hi ha a la primera corba entrant al poble i un dels ocupants ha pogut sortir pel propi peu però l’altre ha quedat atrapat, la qual cosa ha requerit l’actuació dels Bombers.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís pocs minuts abans de les 11 del matí i s’ha hagut de tallar el trànsit de la carretera, que creua el poble. Fonts municipals indiquen que fa més d’un mes que estan pendents d’una reunió amb la Diputació de Lleida, titular de la via, per trobar solucions a l’elevada velocitat amb què sovint se circula en aquest tram de dins dels Omellons. De fet, unes setmanes enrere un altre cotxe va topar contra banc dels que hi ha a la vorera de la travessia.