EDUCACIÓ
- Les Borges Blanques

[VÍDEO] La curiosa versió de Rosalía que fa l'AMPA de l'escola pública Joan XXIII de les Borges

Sota el títol "Va, qui entra (a la junta de l'AMPA)" vol animar altres mares i pares d'alumnes a formar part de l'entitat i tirar endavant iniciatives com l'ambiciós Projecte Pati.

Després d’uns dies en què s’havien anat donant algunes pistes, l’AMPA de l’escola pública Joan XXIII de les Borges Blanques ha publicat aquest matí un videoclip protagonitzat pels mateixos membres de la junta, així com altres voluntaris i col·laboradors i part de l’equip docent i directiu del centre. El videoclip és una acurada versió de la popular cançó “Malamente”, de la cantant Rosalía, titulada “Va, qui entra (a la junta de l’AMPA)”. I és que l’objectiu del video és animar altres pares i mares a formar part de l’entitat per tirar endavant les activitats habituals però també altres d’envergadura com l’anomenat Projecte Pati, presentat el passat 1 de maig. Es tracta d’un projecte fet per la mateixa AMPA per millorar en profunditat el pati de l'escola “i fer possible que les 800 hores que els nostres fills i filles passen al pati durant l'etapa escolar serveixin per afavorir una major cohesió i igualtat”, expliquen. “És una proposta ambiciosa, pensada a uns anys vista, i per això és fonamental que tota la comunitat educativa se la faci seva, si queda com un projecte només de l'actual equip de l'AMPA, desconnectat del conjunt de l'escola, tindrà poc recorregut, perquè és un projecte de fons, no de pedaços”, afegeixen.

El videoclip reprodueix les escenes del videoclip de “Malamente” però adaptades al col·legi i amb la lletra canviada, que assenyala algunes de les mancances de l’equipament. En aquesta versió, gravada per Sara Boldú, hi posa la veu la cantant Heura Gaya i l’arranjament musical ha anat a càrrec de Joan M. Morlans.

L'escola Joan XXIII es va inaugurar l’any 1934 i enguany celebra, per tant, els 85 anys d’existència. “Creiem que estem en un moment que podem fer un salt endavant, per al qual comptem amb la complicitat de l'equip directiu, i preparar el recinte per arribar al centenari com un centre modern i pioner”, es diu des de l’associació de mares i pares.