COMUNICACIÓ

Tornem el 18 de juliol!

La redacció de SomGarrigues fa vacances fins el dia 18. No obstant això, el dia 12 trobareu una edició especial Estiu a les vostres bústies i punt

Per primera vegada, la redacció de SomGarrigues fa vacances estivals simultàniament, de manera que no s’actualitzarà la informació d’aquest web fins a la tornada, el 18 de juliol. No obstant això, no faltarem a la cita quinzenal i el dia 12 trobareu igualment a les vostres bústies i als punts de venda habituals una edició especial Estiu de SomGarrigues.

Tècnicament, des del divendres dia 5 estàvem de vacances, però l’incendi de la Ribera d’Ebre i el sud de les Garrigues estava actiu i molts lectors en seguíeu l’evolució a través dels nostres perfils a les xarxes socials. La responsabilitat ens obligava, per tant, a anar actualitzant les informacions rellevants al respecte. Avui dia 3, l’incendi està completament controlat, les poblacions garriguencs estan fora de tot perill i els Bombers treballen per poder donar-lo per extingit en les properes hores. És per això que, ara sí, donem per finalitzat el nostre seguiment.

Estem molt agraïts i satisfets d'haver-vos pogut ser útils i esperem poder seguir-ho sent en molts altres àmbits informatius. SomGarrigues és un mitjà que se sustenta, principalment, amb l'aportació de subscriptors, cosa que ens permet ser independents i mantenir un periòdic quinzenal, una revista mensual, dos webs i presència a les xarxes socials en una comarca com les Garrigues.

Per assegurar la viabilitat del mitjà i fer possibles nous projectes que estem a punt d'estrenar, us podeu fer subscriptors amb només dos clics al següent enllaç.

https://www.somgarrigues.cat/subscripcio/