COMARCA
- Bovera

Cinquè tall de la C-12 per reclamar ajuts directes per l'incendi

Pagesos i ramaders estan disconformes amb les mesures de préstecs sense interessos proposades pel departament d'Agricultura.

(foto: ACN)

Pagesos i ramaders afectats per l’incendi de finals de juny a la Ribera d'Ebre, el Segrià i les Garrigues van tallar ahir, per cinquè diumenge consecutiu, la carretera C-12 a la sortida de Flix. Els concentrats, disconformes amb les mesures proposades fins ara pel departament d’Agricultura de préstecs sense interessos i inversions de la Generalitat a la zona, reclamen ajuts directes per recuperar-se de les pèrdues causades pel foc.

Amb diversos tractors a la calçada, els manifestants van exhibir creus amb cartells enganxats on es llegia 'Primer, cremats; després, oblidats" i van repartir ampolles d'oli als conductors afectats pel tall de la carretera.

D’altra banda, aquest dilluns al migdia hi ha prevista a Bovera una reunió dels alcaldes dels termes de les Garrigues i el Segrià afectats per l’incendi en què hi participarà el vicepresident primer de la Diputació de Lleida, així com els presidents dels Consells Comarcals de les Garrigues i el Segrià, Jaume Setó i David Masot, respectivament.