- Les Borges Blanques

Suspeses totes les activitats en dependències o equipaments municipals a les Borges

Avui i fins a nou avís no hi haurà entrenaments esportius als pavellons ni al camp d'esports i es tanca també la llar d'infants.

(foto: arxiu)

En el marc de les protestes de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders polítics i socials del procés sobiranista català, l’Ajuntament de les Borges Blanques ha decidit tancar els serveis, dependències i equipaments municipals avui i fins a nou avís, de manera que no hi haurà, per exemple, entrenaments de futbol sala, bàsquet o patinatge als pavellons municipals ni de futbol al camp d’esports.

De fet, la Federació Catalana de Futbol també ha suspès tota activitat, i això inclou els partits que avui tenien pendents alguns equips de l’Escola Comarcal les Garrigues. Aquesta dona “total suport” a ambdues decisions, tant la de l’Ajuntament com la de la Federació.

Per la seva banda, el grup municipal Borges per la República explica que dissabte es va posar en contacte amb l'equip de govern per consensuar la resposta de l'Ajuntament a la sentència i que ahir es van reunir les dues parts i van acordar “fer front comú i tancar equipaments municipals, previ acord amb entitats que els facin servir”.