CARRETERES
- Castelldans

Tallada la carretera de Castelldans al Cogul per desperfectes de la llevantada

Una part del ferm s'ha anat badant i amenaça d'ensorrar-se, cosa que ha portat l'Ajuntament de Castelldans a posar tanques en els dos sentits de la marxa.

(foto: Aj. Castelldans)

L’Ajuntament de Castelldans ha tallat aquesta tarda el trànsit de la pista municipal que va al Cogul degut als desperfectes que han aparegut en un tram arran de la llevantada del 22 i 23 d’octubre i que amenacen de fer ensorrar el ferm. Per això, el consistori ha optat per situar unes tanques a banda i banda i prohibir el pas de vehicles. Això afecta, també, el transport escolar dels pròxims dies.

El tram en qüestió és el que va de l’encreuament de la C-233 al poble del Cogul, de manera que el trànsit cap a l’Albagés no queda afectat. Sí que afecta, en canvi, la comunicació més directa de Granyena. Fonts municipals indiquen que el punt tallat ho estarà com a mínim dos o tres dies, durant els quals se sanejarà el ferm i es reomplirà provisionalment amb terra. Més endavant, de cara a la primavera, es buscarà la manera d’asfaltar-se de nou.