LLEURE, SOLIDARITAT
- Almatret

Màxima expectació a Almatret per l'AlmaFest 2019

Ja s'han exhaurit els tiquets pel sopar i des de l'organització esperen superar els 1180 euros recaptats l'any passat i destinats íntegrament a la Marató de TV3. La festa estarà ambientada en els anys 80.

Imatge de l'edició de l'any passat. FOTO:Arxiu

Almatret ho té tot a punt per celebrar, un altre any, l'AlmaFest, un festival ple d'activitats que el dissabte 7 de desembre convidarà als veïns del municipi de les Històriques i els dels pobles del voltant a passar un dia ple de festa amb un marcat accent solidari, ja que tots els beneficis aniran destinats íntegrament a l'edició d'enguany de la Marató de TV3, dedicada a les malalties minoritàries.

El programa inclou una caminada popular, rifes i molta música, en la que es preveu serà una de les festes més grosses pels almatretans abans que finalitzi l'any.Està previst que els participants es caracteritzin com en l’època dels 80, adoptant el look de cantants, pintors i personatges famosos d’aquella dècada; una excusa més per disfrutar i riure mentre es contribueix a la lluita contra la malaltia.