CULTURA
- La Granadella

Refeta una de les escultures del mirador de la Granadella

Uns actes vandàlics van destrossar les obres el 8 de setembre. Cristian Gil ja ha refet l’obra ‘Connexions’ i es preveu que la setmana vinent Sergi Quiñonero faci una primera valoració per refer l’obra ‘Punts suspensius...'

L'artista, refent l'obra 'Connexions' ahir a la Granadella. FOTO: Aj. de la Granadella

L'artista Cristian Gil ja ha enllestit els treballs d'adequació de l'escultura 'Connexions', una de les obres que van patir uns atacs vandàlics la matinada del 8 de setembre d'enguany i que van deixar les obres exposades al Coll de Bovera en mal estat.

Així, el mirador de la Granadella ja gaudeix un altre cop de la segona vida de 'Connexions' i tal com avança l'ajuntament del municipi, està previst que la setmana vinent, Sergi Quiñonero, l'altre artista participant en l'exposició, s'apropi a la Granadella per tal de fer una primera valoració sobre l'estat actual de l'escultura 'Punts suspensius...', per més endavant entomar el repte de la reconstrucció.

Passeig escultòric

El passeig escultòric inaugurat el 9 d'agost al municipi de les Garrigues Altes formava part del projecte artístic Oliverart. Les peces, dels artistes Sergi Quiñonero i Cristian Gil, van ser les seleccionades entre les set que s'havien presentat a la convocatòria impulsada pel Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya (CCOC) per incentivar la creació artística contemporània i explorar el diàleg entre art i natura. La convocatòria, oberta a qualsevol disciplina, establia una temàtica enfocada en conceptes com la ruralitat, la natura, el paisatge o la sostenibilitat. El lloc d'exposició permanent a l'aire lliure es va consensuar entre l'organització i els artistes. Amb aquest projecte el CCOC volia consolidar la Granadella, a mitjà i llarg termini, com un dels espais d'art i natura de referència a Catalunya i en especial a les Terres de Ponent.