COMARCA
- Aspa

Adjudiquen el contracte per l’arrendament del servei de bar restaurant d’Aspa

El Butlletí Oficial de la Província de Lleida (BOP) ha publicat l’adjudicació provisional del contracte per l’arrendament del servei de bar restaurant que albergarà el nou casal d’Aspa, ubicat a la plaça de la Vila.Segons fonts municipals, l’adjudicatari és un veí del poble, l’únic que es va presentar a concurs.

Mentrestant, continuen les obres de l’edifici. La seua estructura ja està feta i ara els treballs es centren en el mobiliari del bar-cuina.
Cal recordar que en una segona fase, sense data prevista i a l’espera de noves subvencions, el consistori preveu construir una sala de ball o sala polivalent. Tot i que en un principi es va anunciar que la primera planta de l’edifici podria destinar-se a associacions i entitats del poble, tampoc se sap encara quin ús se li donarà. Per ara, l’objectiu prioritari és enllestir les obres del nou bar ja que fa aproximadament uns cinc anys que els seus veïns no disposen de cap, des que un veí va tancar les portes del seu negoci particular.

L’obra té un pressupost de 357.365 euros i es troba inclosa dins del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) del 2010, amb una subvenció de 321.164 euros. L’empresa que realitza les obres és l’Ute Jorfe-Ribó.