LLEURE
- L'Albagés

L'Albagés torna a homenatjar els seus padrins i padrines

Es van repartir 45 cistelles de nadal fetes amb productes de proximitat entre els més grans de 80 anys.

La jornada va comptar amb l'actuació dels més petits del poble. FOTO:Aj. Albagés.

Com cada 26 de desembre, l'Albagés va tornar a celebrar la festa d'homenatge a la vellesa, una jornada dedicada a les generacions més grans del municipi.

En la diada, celebrada a la sala del ball, els més petits van cantar unes nadales felicitant el Nadal a tots els assistents. Una representació del Consell Comarcal de Les Garrigues va ser present a l’acte i l'alcalde, Víctor Masip, va agrair la participació de les empreses Clos Pons, El tossal de les Garrigues, Torrons Alemany, la Cooperativa de l'Albagés i Queviures Rosalina en les 45 cistelles de Nadal que es van repartir als majors de vuitanta anys, també complint l'objectiu de reivindicar els productes de proximitat.

La festa també va donar lloc al repartiment de diplomes i obsequis a càrrec de Torrons Alemany als participants de la XXI Edició de Pessebres i Decoració Nadalenca. La jornada va ser amenitzada amb l'actuació del Tenor José Alberto Aznar, que va interpretar un repertori tradicional amb cançons com O Sole Mio, Granada o Rosó.