CARRETERES
- Castelldans

Es desprèn una pedra de grans dimensions a la L-702, de Castelldans a Puigverd

La roca ha obstaculitzat el carril direcció Castelldans i ha provocat un pas alternatiu durant una hora, de les 17.45 a les 18.45 h, quan s’ha retirat la pedra i s’ha reobert el trànsit amb normalitat. 

El despreniment d'una roca de grans dimensions ha afectat aquesta tarda la via L-702, concretament al quilòmetre 16,5 de la carretera que uneix Castelldans amb Puigverd de Lleida. El despreniment ha provocat el tall del carril direcció Castelldans i s’ha donat pas alternatiu per l'altre carril. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 17.50 h i hi han desplaçat tres dotacions. Tres quarts d’hora més tard, a les 18.45 h, el Servei Català de Trànsit informava a través de les xarxes que ja s’havia retirat la pedra i reobert completament el trànsit.

Segon episodi en poc temps

El passat dilluns, el despreniment d'una roca de grans dimensions va mantenir tallada gairebé dues hores i mitja la C-233, del Soleràs a la Granadella, a causa del despreniment d'una roca de grans dimensions. En concret, la circulació va estar interrompuda des de poc després d'un quart de sis de la tarda entre els quilòmetres 28 i 28,5, al seu pas per la Granadella. Malgrat que en un principi es preveia que les tasques de rehabilitació de la via podien durar entre quatre i cinc hores, finalment va ser possible escurçar el termini perquè la roca es va apartar fins al marge de la carretera.