LLEURE, SOLIDARITAT
- Fulleda , L'Albi

Una cooperativa d’autocaravanes organitza una estada a l’Albi per reconstruir murs

La cooperativa de consum Vanwoow, que ja ha fet parada en dues ocasions a Fulleda, convida tant als seus socis com a altres persones que es vulguin sumar a la jornada solidària del 31 de gener al 2 de febrer.

Imatge de l’estada que Vanwoow va fer a Fulleda. FOTO: Vanwoow

La cooperativa de consum Vanwoow, que es dedica a l'organització de rutes originals d'autocaravanes a micropobles, ha decidit fer una estada a l'Albi del 31 de gener al 2 de febrer amb l'objectiu de col·laborar en la reconstrucció dels murs adjacents als horts, que van ser derruïts per la llevantada del passat mes d'octubre. Vanwoow va fer pública la proposta a través de les seues xarxes socials i convida a les jornades de convivència tant als seus socis com a altres persones que s'hi vulguin sumar, sigui amb autocaravana o furgoneta.

Precedent a Fulleda
No és el primer cop que Vanwoow organitza una estada a les Garrigues. L'octubre del 2018 ja van dur a terme una primera trobada a Fulleda, gràcies a la relació que l'alcalde Jordi Arbós va establir amb l'associació. L'any passat van tornar a fer parada al municipi, aquest cop per fer diverses sessions de treball sobre diferents aspectes vinculats amb la formació de la cooperativa. També van aprofitar per fer una visita al Sindicat i al Celler Matallonga.