SUCCESSOS
- Les Borges Blanques

Detingut a les Borges després de disparar un camioner a Vilanova de la Barca

Els fets han passat cap a les sis del matí d'aquest dilluns, quan la víctima s’ha enfrontat al lladre i aquest l’ha disparat. Els Mossos l’han detingut a la benzinera de la Masia Salat. 

El lloc on ha estat detingut el lladre. FOTO:GM

Un camioner ha resultat ferit de bala quan ha enxampat un home que intentava robar-li dins el vehicle, aturat a Vilanova de la Barca. Els fets han passat cap a les sis del matí d'aquest dilluns. La víctima s'ha enfrontat al presumpte lladre i aquest ha tret una pistola i l'ha disparat. El camioner ha estat traslladat a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, on ha entrat a quiròfan en estat greu. El presumpte lladre ha fugit i els Mossos l'han detingut a la benzinera de la Masia Salat, a les Borges Blanques.

Segons informa l'ACN, el detingut és un veí del Vallès Occidental de 36 anys i nacionalitat espanyola que compta amb una trentena d'antecedents per robatoris. Les mateixes fonts han informat que el detingut està acusat també de robar un cotxe per fugir i de robar a la benzinera del barri de la Bordeta de Lleida.