RELIGIÓ
- Redacció

Visita del bisbe a diferents pobles de la comarca

Monsenyor Salvador Giménez va iniciar la ronda el 25 de gener als Torms i Granyena. Està previst que en les pròximes setmanes faci parada a vuit pobles més.

La visita de monsenyor Giménez a l'església de Juncosa. FOTO:Aj de Juncosa

El bisbe Salvador Giménez va començar el 25 de gener una ronda de visites pastoral a l'arxiprestat Baix Urgell-Les Garrigues, concretament a les poblacions dels Torms i Granyena. L'endemà va apropar-se fins a les comunitats parroquials de Juncosa i El Soleràs, on va presidir les misses dominicals. També el 2 de febrer va fer parada a la Granadella i el dilluns 3 va presidir la missa en honor a Sant Blai a la Floresta. La intenció del bisbat és la de conèixer cada un dels pobles de l'arxiprestat i per aquest motiu s'ha programat la ronda. Així, un cop hagi finalitzat el reguitzell de visites, el bisbe Salvador ja haurà conegut totes les parròquies de la diòcesi que estan distribuïdes en sis arxiprestats.

L'arxiprestat Baix Urgell-Garrigues està format per 25 pobles, dels quals 14 són municipis de la comarca. Cal recordar que la resta de pobles com Vinaixa, els Omellons, Arbeca, Cervià, Fulleda, la Pobla de Cérvoles, l'Albi, l'Espluga Calba i el Vilosell formen part de l'Arquebisbat de Tarragona.

Calendari de visites del bisbe Salvador a les Garrigues.

8 de febrer a Juneda

9 de febrer a Puiggròs

22 i 24 de febrer a Les Borges Blanques

20 i 21 de març a Castelldans

25 d'abril Bellaguarda

26 d'abril l'Albagés

3 de maig Bovera

23 de maig El Cogul