SUCCESSOS
- Juncosa

Roben un vedell a Juncosa i el sacrifiquen a la mateixa granja

Els fets haurien succeït aquesta matinada. Els lladres han causat alguns desperfectes als accessos abans d'entrar a una de les quadres i sacrificar l'animal, que rondava els 200 kg

Imatge del lloc on s'hauria produït el sacrifici del vedell. FOTO:J.G

Nou cas de robatori en propietats agrícoles a la zona sud de la comarca. Aquesta matinada, uns desconeguts han entrat en una granja de vedells de Juncosa i han sacrificat un dels animals per tal de robar-ne la carn.

Segons un dels propietaris, els lladres haurien tingut certes dificultats per accedir al complex ramader, ja que s'han identificat diversos cadenats i portes inutilitzades. A més, se sospita que el sacrifici s'hauria produït en la mateixa quadra on es trobava l'animal, ja que és on s'ha localitzat un gran toll de sang. Un cop mort l'animal, que rondava un pes de 200 kg i estava valorat en uns 450€, els assaltants haurien arrossegat el cadàver fins al seu vehicle per tal de fugir amb el botí; abans, però, li han arrencat les xapes identificatives, o cròtals, que han llençat a la mateixa quadra. El robatori ja s'ha denunciat als Mossos d'Esquadra, que a primera hora del matí s'han personat a la granja per aixecar acta dels fets.

A diferència dels últims furts denunciats a la zona aquest no tenia l'objectiu de sostreure metalls en masos o casetes del reg. Cal recordar que les autoritats policials encara mantenen un dispositiu de control especial al sud de la comarca a conseqüència d'aquesta onada de robatoris.