COMARCA
- Tarrés

Tarrés inaugura el nou consultori mèdic a l’antiga casa del mestre

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, va inaugurar el dissabte dia 14 el nou consultori mèdic de Tarrés, ubicat a l’edifici dels anys 50 que antigament acollia la casa del mestre del poble, en un acte durant el qual va estar acompanyat per l’alcalde de Tarrés, Ramon Arbós, i el director dels Serveis Territorials de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat a Catalunya, Tomàs Pujol.

La Diputació de Lleida ha aportat 92.821,44 euros a la rehabilitació de l’edifici que acull el nou consultori mèdic.

Durant l’acte inaugural, Gilabert va destacar la importància de construir i restaurar aquest tipus d’infraestructures que milloren la qualitat de vida dels veïns i veïnes dels pobles. A més, va afegir que les administracions supramunicipals “tenen l’obligació de donar les màximes facilitats i ajudar els municipis i pobles més petits, que són els que tenen més dificultats”.

Després de les obres de remodelació, la planta baixa de l’edifici es va habilitar per acollir el consultori mèdic, que ocupa uns 70 metres quadrats. El primer pis de l’edific, d’uns 70 metres més, també s’ha habilitat per destinar-lo a pis de lloguer.

El cost total de les obres ascendeix a 168.181,64 euros, dels quals 151.363 euros són del PUOSC. D’aquests 151.363, la Diputació de Lleida n’aporta 92.821,44 euros.