SUCCESSOS
- Arbeca , Bellaguarda

La plaga de robatoris no cessa

Un robatori d’arnes a Arbeca, el dilluns 17, i d’un remolc a Bellaguarda, aquesta passada matinada, se sumen a l’onada de furts en instal·lacions agrícoles que els darrers dies està assolant la comarca. 

Així va quedar el lloc on romanien les arnes, a Arbeca. FOTO: D.N

Dos robatoris més. La plaga de furts en instal·lacions agrícoles, que en els darrers colpeja gairebé diàriament les Garrigues, s'ha cobrat dos noves víctimes, una a Arbeca i l'altra a Bellaguarda.

El passat dimarts 18 de febrer, un apicultor d'Arbeca va denunciar que se li havien sostret 40 arnes d'abelles, amb un valor estimat entre els 12.000 i 13.000 €. Els fets s'haurien produït durant la matinada de dilluns a dimarts, doncs el propietari havia finalitzat les tasques de control de les arnes el mateix dilluns al voltant de les 17.30 h i quan va tornar al lloc de matinada, a les 05:15 h, ja s'havia comès el furt. Es dóna la circumstància que just aquell dia era l'escollit per l'apicultor per iniciar el trasllat de les arnes cap a una altra zona, amb l'objectiu d'afavorir la pol·linització. Per això se sospita que el robatori hauria estat premeditat. El furt va ser denunciat als Mossos, que ja han iniciat una investigació al respecte.

A Bellaguarda, aquesta passada matinada uns desconeguts han entrat en un magatzem agrícola i han sostret un remolc 'Comanche' de mida petita valorat en uns 1.000 €. El propietari ja ha denunciat els fets i ha aportat la documentació del remolc per tal que la policia pugui rastrejar el vehicle.