LLEURE
- Redacció / L'Albagés

L'Albagés organitza un Escape Room pels carrers del poble

Els participants hauran de resoldre diferents pistes per poder desactivar un ‘maletí bomba’, que els permetrà degustar un vermut

El passeig de les Garrigues acollirà el vermut popular. FOTO:Xavi Minguella

El proper dissabte 22 de març, l'Ajuntament de l'Albagés presentarà la primera edició del Sunday Family Meal, una prova d'escapisme per tot el nucli urbà, que clourà amb la celebració d'un vermut popular. L'objectiu de l'activitat és trobar els números secrets que desactivaran el ‘maletí bomba’, que acte seguit donarà lloc a un vermut al Passeig de Les Garrigues.

Segons el consitori, aquesta activitat pretén reunir famílies i grups d'amics perquè gaudeixin d'una jornada diferent, donant a conèixer el terreny i els paisatges que es troben prop de Lleida i encara són uns desconeguts per la població. Celebrant aquesta primera edició del Sunday family meal es vol dinamitzar el turisme per posar en relleu els productes locals com el vi i l'oli de Denominació d'Origen Protegida.

Al voltant d'aquesta activitat, el vermut bomba, es faran diferents proves on els participants recorreran diversos carrers i visitaran els edificis més emblemàtics mitjançant pistes i proves dirigides a través del lector de codis QR. A més a més de la degustació del vermut, s'obsequiarà a cada adult participant amb una botella de vi Alges, gràcies a la col·laboració del celler Clos Pons, i una botella d'oli Alba1919, com a resultat de la col·laboració de la Cooperativa del Camp La Fraternal de l'Albagés.

Per participar és necessari apuntar-se abans del dia 7 de març omplint el formulari de la pàgina web de l'Albagés, amb un correu a comunicacio@albages.cat o amb un missatge a través d’Instagram a @ajuntamentalbages.