POLÍTICA
- Redacció / Alfés

Citen a declarar un garriguenc pel tall de la Jonquera

L’home, d’Alfés, ha comparegut aquest matí a la caserna de la Guardia Civil a Lleida pel tall d’autopista del passat novembre convocat per Tsunami Democràtic.

(foto: PL)

Un aufesí ha estat citat a declarar aquest matí a la caserna de la Guàrdia Civil de Lleida en relació al tall massiu de trànsit que es va fer l’11 i 12 de novembre a la Jonquera i el Pertús, convocat per Tsunami Democràtic com a protesta per la sentència del Procés. El tall va durar 31 hores, amb un escenari per a parlaments i concerts, fins que va ser desallotjat per agents de la Guardia Civil, Mossos d’Esquadra i gerndarmeria francesa.

Fins ara s’han citat més de 200 persones d’arreu del país per declarar arran d’aquella mobilització. Alerta Solidària, entitat antirrepressiva de l’independentisme, recorda que en aquestes citacions només cal facilitar les dades que ja consten al DNI i no s’està obligat a respondre cap pregunta. Aquest matí, membres de l’organització política Poble Lliure han acompanyat l’home d’Alfés a les portes de la caserna.